Dana Dana Dana Dana och andra renodlade superhits

August 24, 2009

Det var fett på Malmöfestivalen, som väntat. Jag spelade på MixMusik-scenen mitt på Gustav Adolfs Torg på första lördagkvällen 22.15-00.45. Det går inte att misslyckas, men det går att göra ett bra eller bättre gig. Det kändes absolut bättre. Ibland känns det som att jag är lite mer än bara dj. Detta var en sådan kväll. Jag fick kramar och kindpussar och lovord och hade en hel del lustiga små diskussioner om länder och musik. Jag spelade även lite blandad musik på Topp i Hatten-scenen i Folkets Park, mittemellan Moriskan, Parkscenen och Debaser. Trevlig beach-feeling, bra läge, öl, god mat och musik. Jag spelade reggae, soul och musik från hela världen, ganska lite orientaliskt, mest nya låtar, som persiska ‘Oh Baby’ av Khashayar Azar, arabiska houselåten ‘Shoft Be’enaya’ av Hossam Habib och reggaeremixen av Rama och Rinas ‘Dana Dana’ – endast renodlade superhits med andra ord.
Höstpremiären på Oriental Ballroom på Ariman i Lund lördag 29 aug lockar. Fre 4e september spelar jag på Re:Orients höstpremiär på Kägelbanan under Södra Teatern. Kan bli extra kul eftersom dom ska ha lite dj-battle mellan mig och några nya mindre kända oriental-dj’s. Och de brukar ju alltid ha väldigt kvalitativ orientalisk dans också.
Dagen efter spelar jag på Inkonsts (Malmö) höst-kickoff, men förmodligen bara någon halvtimme eller så. Samtliga höstens resident-dj’s på samtliga klubbar kommer ju att vara där. Låter kul hursomhelst. Jag är där med Behrang Miri för att göra sälja in vår orientalklubb Magic Carpet som har premiär 6 nov.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s